Frosne croissanter i airfryer

Frosne croissanter i airfryer er den nemmeste måde at nyde duften af friskbagte, sprøde wienerbrød på – uden at skulle tænde ovnen. Den varme luft cirkulerer jævnt i dejen, så croissanterne bliver gyldne og sprøde udenpå, og blødt smøragtige indeni.

Med airfryer sparer du både tid og energi, samtidig med at du undgår stegeos og unødig varme i køkkenet. Uanset om det er til en hurtig hverdagsmorgenmad eller en afslappet weekendbrunch, får du med dette trick altid luftige og sprøde croissanter på bordet – og det bringer smilet frem hos både børn og voksne.

Frosne croissanter i airfryer – temperatur og tilberedningstid

  • Temperatur: 190 grader
  • Tid: 12 minutter

Ekstra tips til frosne croissanter i airfryer

  • Hvis du køber frosne croissanter, så læs altid anvisningen bag på pakken.
  • På posen stod, at de skal bages ved 190–210 grader i 12–15 minutter. Da det er butterdej, lød det realistisk. Men! Før bagningen stod der også, at de skal hæve et lunt sted i 90–120 minutter. Så det blev ikke helt så hurtigt – men resultatet opvejede alt.
  • I airfryer var det nok med 190 grader i 12 minutter, og jeg lod dem hæve i 90 minutter.
Frosne mini croissanter i airfryer

Frosne croissanter i airfryer

Frosne croissanter og airfryer er det perfekte makkerpar – en hurtig og enkel måde at servere croissanter i bagerkvalitet på hjemme ved morgenbordet.
Forb. tid 1 minut
Tilb. tid 12 minutter
Samlet tid 13 minutter
Ret Morgenmad, Snack
Køkken Klassisk
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 8 stk frosne mini croissanter

Sådan gør du
 

  • Tag croissanterne ud af emballagen, og lad dem hæve et lunt sted i 90–120 minutter, som angivet på pakken. Forvarm airfryerens kurv, og læg de 8 croissanter i.
    Frosne mini croissanter i airfryer
  • Indstil temperaturen til 190 grader, og bag croissanterne i 12 minutter.
    Frosne mini croissanter i airfryer
  • Server dem straks – de smager allerbedst, når de er friskbagte!
    Frosne mini croissanter i airfryer
Keyword croissanter, Frosne
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering