Frosne croissanter i airfryer er den nemmeste måde at nyde duften af friskbagte, sprøde wienerbrød på – uden at skulle tænde ovnen. Den varme luft cirkulerer jævnt i dejen, så croissanterne bliver gyldne og sprøde udenpå, og blødt smøragtige indeni.
Med airfryer sparer du både tid og energi, samtidig med at du undgår stegeos og unødig varme i køkkenet. Uanset om det er til en hurtig hverdagsmorgenmad eller en afslappet weekendbrunch, får du med dette trick altid luftige og sprøde croissanter på bordet – og det bringer smilet frem hos både børn og voksne.
Frosne croissanter i airfryer – temperatur og tilberedningstid
- Temperatur: 190 grader
- Tid: 12 minutter
Ekstra tips til frosne croissanter i airfryer
- Hvis du køber frosne croissanter, så læs altid anvisningen bag på pakken.
- På posen stod, at de skal bages ved 190–210 grader i 12–15 minutter. Da det er butterdej, lød det realistisk. Men! Før bagningen stod der også, at de skal hæve et lunt sted i 90–120 minutter. Så det blev ikke helt så hurtigt – men resultatet opvejede alt.
- I airfryer var det nok med 190 grader i 12 minutter, og jeg lod dem hæve i 90 minutter.

Frosne croissanter i airfryer
Ingredienser
- 8 stk frosne mini croissanter
Sådan gør du
- Tag croissanterne ud af emballagen, og lad dem hæve et lunt sted i 90–120 minutter, som angivet på pakken. Forvarm airfryerens kurv, og læg de 8 croissanter i.

- Indstil temperaturen til 190 grader, og bag croissanterne i 12 minutter.

- Server dem straks – de smager allerbedst, når de er friskbagte!
