En virkelig god måde at lave frosne fiskefingre på er i en airfryer, og dildmayonnaise med syltede agurker er et super nemt og lækkert tilbehør.
Dippen er klar på ingen tid og løfter den ellers meget enkle ret. Fra nu af er det ikke kun børnemad – du kan sagtens servere fiskefingre med dildmayo til en venneaften eller en lille fest. Alle kan dyppe de sprøde fiskestykker i den friske, syrlige dildmayo og tage syltede agurker ved siden af.

Dildmayonnaisen og de syltede agurker med deres friske, syrlige smag passer perfekt til de sprøde, let fede fiskefingre– også selv om det ikke er den mest “fine” måde at servere fisk på. Og retten er virkelig nem: klar på under et kvarter.
Du kan læse mere om selve tilberedningen af frosne fiskefingre i airfryer i grundopskriften. Det er især den forholdsvis store mængde citronsaft og lidt ekstra salt, der gør dressingen ekstra lækker.


Fiskefingre fra airfryer med dildmayo og syltede agurker
Ingredienser
- 16 frosne fiskefingre
- 8 syltede agurker
- 100 g mayonnaise
- 75 g cremefraiche
- 1/2 tsk tørret dild eller 1½ tsk friskhakket dild
- 1/4 saften af citron
- salt
- peber
Sådan gør du
- Forvarm airfryeren, og læg fiskefingrene i kurven. Steg dem ved 200 °C i 12 minutter.

- Mens fiskefingrene steger, røres mayonnaise, cremefraiche, dild, citronsaft, salt og peber sammen i en skål.

- Skær de syltede agurker i kvarte på langs.

- Når fiskefingrene er færdige, så vent et minut, før du forsigtigt tager dem op med en spatel. Så er der mindre risiko for, at de hænger fast i kurven.

- Server de sprøde fiskefingre med dildmayo og de syltede agurker.
