Fiskefingre fra airfryer med dildmayo og syltede agurker
Den populæreklassiker med frosne fiskefingre serveret med dildmayo og syltede agurker.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 12 minutter min
Samlet tid 17 minutter min
- 16 frosne fiskefingre
- 8 syltede agurker
- 100 g mayonnaise
- 75 g cremefraiche
- 1/2 tsk tørret dild eller 1½ tsk friskhakket dild
- 1/4 saften af citron
- salt
- peber
Forvarm airfryeren, og læg fiskefingrene i kurven. Steg dem ved 200 °C i 12 minutter.
Mens fiskefingrene steger, røres mayonnaise, cremefraiche, dild, citronsaft, salt og peber sammen i en skål.
Skær de syltede agurker i kvarte på langs.
Når fiskefingrene er færdige, så vent et minut, før du forsigtigt tager dem op med en spatel. Så er der mindre risiko for, at de hænger fast i kurven.
Server de sprøde fiskefingre med dildmayo og de syltede agurker.
Keyword Frosne fiskefingre i airfryer