Go Back
+ servings
Frosne fiskefingre i airfryer

Fiskefingre fra airfryer med dildmayo og syltede agurker

Den populæreklassiker med frosne fiskefingre serveret med dildmayo og syltede agurker.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 12 minutter
Samlet tid 17 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 16 frosne fiskefingre
  • 8 syltede agurker
  • 100 g mayonnaise
  • 75 g cremefraiche
  • 1/2 tsk tørret dild eller 1½ tsk friskhakket dild
  • 1/4 saften af citron
  • salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Forvarm airfryeren, og læg fiskefingrene i kurven. Steg dem ved 200 °C i 12 minutter.
    Frosne fiskefingre i airfryer
  • Mens fiskefingrene steger, røres mayonnaise, cremefraiche, dild, citronsaft, salt og peber sammen i en skål.
    dildmayo
  • Skær de syltede agurker i kvarte på langs.
    syltede agurker
  • Når fiskefingrene er færdige, så vent et minut, før du forsigtigt tager dem op med en spatel. Så er der mindre risiko for, at de hænger fast i kurven.
    Frosne fiskefingre i airfryer
  • Server de sprøde fiskefingre med dildmayo og de syltede agurker.
    Frosne fiskefingre i airfryer
Keyword Frosne fiskefingre i airfryer
Tried this recipe?Let us know how it was!