Ridsskindet på andebrystet med ca. 2 cm mellemrum, uden at skære ned i kødet. Krydrbåde med salt og peber på kødsiden.
Lægandebrystet på en kold pande med skindsiden nedad. Tænd for høj varme.
Steg i alt 6 minutter på skindsiden. Når fedtet begynder at syde og bruse, skruer du ned til middel varme eller en anelse over. Hæld det smeltede andefedt fra i en skål hver 1.–2. minut.
Mens andebrystet steger på panden, forvarmer du airfryeren til 160 °C.
Efter 6 minutter vender du andebrystet, så skindsiden vender opad, og steger det kun 30 sekunder på kødsiden på panden. Det giver en lækker stegeskorpe.
Lægandebrystet, stadig med skindsiden opad, i airfryer-kurven. Steg ved 160 °C i 10 minutter.
Tag andebrystet ud af airfryeren, og lad det hvile i ca. 5 minutter. Skær det i skiver eller server det helt – og nyd det straks, mens det er varmt, mørt og saftigt.