Go Back
+ servings
Andebryst i airfryer

Andebryst i airfryer

Mørt,saftigt rosastegt andebryst i airfryer – sprødt skind og perfekt rosa kød.
Forb. tid 1 minut
Tilb. tid 10 minutter
Forstegning på pande 6 minutter
Samlet tid 17 minutter
Ret Aftensmad, Hovedret
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 2 stk andebryst
  • salt efter smag
  • peber efter smag

Sådan gør du
 

  • Ridsskindet på andebrystet med ca. 2 cm mellemrum, uden at skære ned i kødet. Krydrbåde med salt og peber på kødsiden.
    Andebryst i airfryer
  • Lægandebrystet på en kold pande med skindsiden nedad. Tænd for høj varme.
    forstegning af andebryst i en pande
  • Steg i alt 6 minutter på skindsiden. Når fedtet begynder at syde og bruse, skruer du ned til middel varme eller en anelse over. Hæld det smeltede andefedt fra i en skål hver 1.–2. minut.
  • Mens andebrystet steger på panden, forvarmer du airfryeren til 160 °C.
    Andebryst i airfryer stegetid og temperatur
  • Efter 6 minutter vender du andebrystet, så skindsiden vender opad, og steger det kun 30 sekunder på kødsiden på panden. Det giver en lækker stegeskorpe.
    forstegning af andebryst i en pande
  • Lægandebrystet, stadig med skindsiden opad, i airfryer-kurven. Steg ved 160 °C i 10 minutter.
    Andebryst i airfryer
  • Tag andebrystet ud af airfryeren, og lad det hvile i ca. 5 minutter. Skær det i skiver eller server det helt – og nyd det straks, mens det er varmt, mørt og saftigt.
    Andebryst i airfryer
Keyword Andebryst i airfryer
Tried this recipe?Let us know how it was!