Mål og gør alle ingredienser klar. Se eksempel på billedet.
Start med at blande de tørre ingredienser: hæld sukker, vaniljesukker og kanel over mandlerne.
Rør det hele godt sammen – sådan skal mandelblandingen se ud.
Hæld de 3 spsk vand over, og bland det hele grundigt igen. Det er denne blanding, der skal i airfryeren.
Forvarm airfryeren, spray med lidt olie, og læg bagepapir i kurven. Her skal mandlerne bages.
Hæld mandlerne i kurven, og sørg for, at de ligger i ét lag – så bliver de jævnt bagt.
Indstil airfryeren til 180 grader, og begynd at bage mandlerne. Efter 2 minutter ser de sådan ud – rør lidt rundt med en træske.
Sæt dem tilbage i airfryeren, og kig igen efter 2 minutter. Nu begynder sukkeret at karamellisere og bliver ikke længere flydende.
Så er der kun 3 minutter tilbage. Nu kan du se, at sukkeret er stivnet og mandlerne er fint bagt. Tag dem forsigtigt ud, lad dem køle lidt af, og du kan nemt løsne dem fra bagepapiret.