Grønne asparges med parmesan i airfryer
Grønne asparges med parmesan i airfryer: sprød ost, friske asparges, minimalt med olie – en hurtig og flot tilbehørsret, både til hverdag og til fest.
Forb. tid 2 minutter min
Tilb. tid 14 minutter min
Samlet tid 16 minutter min
Ret Aftensmad, Frokost, Tilbehør
Køkken Klassisk
- 1 bundt grønne asparges
- 50 g revet parmesan
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk salt
Forbered de grønne asparges: knæk eller skær den træede ende af, og skræl dem, hvis nødvendigt. Hvis de er helt friske og tynde, kan du undlade det. Tænd for airfryerens forvarmningsfunktion.
Skyl aspargesene, når de er klargjorte.
Drys med salt, og dryp med olivenolie.
Læg dem i den forvarmede airfryer, og bag dem ved 190 grader i 10 minutter.
Når de 10 minutter er gået, læg bagepapir i kurven, drys parmesan over aspargesene, og bag dem i yderligere 4 minutter ved 190 grader.
Så er de grønne asparges med parmesan i airfryer klar. Velbekomme!
Keyword asparges, parmesan, tilbehør