3tskkyllingekrydderieftersmag, du kan også bruge andre krydderiblandinger
1spskolieden type, du normalt bruger
Sådan gør du
Skyl kyllingevingerne, og kom dem i en skål. Hæld olien over, drys med salt, tilsæt kyllingekrydderi, og vend det hele godt rundt, så krydderierne fordeler sig over alle vingerne.
Lægkyllingevingerne i airfryer-kurven, og steg dem ved 205 °C i 20 minutter. Efter 20 minutter kigger du til dem og vender dem, hvis de er mindre stegte på undersiden. Hvis du har lyst, kan du pensle dem med lidt ekstra olie. Er de endnu ikke helt gyldne og sprøde, så skal de have 3–5 minutter ekstra ved 205°C.
Når kyllingevingerne er godt gennemstegte over det hele, tager du dem ud og serverer dem med det samme, mens de stadig er varme og sprøde.
Noter
Bemærk: Mange airfryere kan ikke varme op til 205 °C. Hvis din heller ikke kan, så brug 200 °C og giv dem cirka ca. 1 minut ekstra.