Go Back
+ servings
Paneret fisk i airfryer

Paneret fiskefilet i airfryer

Sprød udenpå, saftig indeni – helt uden olie
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 11 minutter
Samlet tid 26 minutter
Ret Hovedret
Køkken International
Antal 4

Ingredienser
  

  • 4 stk fiskefilet
  • 1 æg
  • 40 g hvedemel
  • 50 g rasp
  • salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Forvarm airfryeren, og gør klar til at panere. Kom mel og rasp i hver sin tallerken, og pisk ægget med lidt salt i en dyb tallerken. Hav en fjerde, tom tallerken klar til de færdigpanerede fiskefileter.
  • Dup fiskefileterne tørre med køkkenrulle, og krydr dem med salt og peber.
  • Panér fisken som du plejer: først i mel, så i æg, og til sidst i rasp.
  • Steg de panerede fiskefileter i 14 minutter ved 180 grader i airfryeren. Vend dem halvvejs under tilberedningen.
    Tilberedning af paneret fisk i airfryer – trin 3
  • Din panerede fiskefilet i airfryer er klar. Server straks – sprød og frisk.
    Tilberedning af paneret fisk i airfryer – trin 3
Keyword paneret, saftige, sprød
Tried this recipe?Let us know how it was!