Paneret fiskefilet i airfryer
Sprød udenpå, saftig indeni – helt uden olie
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 11 minutter min
Samlet tid 26 minutter min
Ret Hovedret
Køkken International
- 4 stk fiskefilet
- 1 æg
- 40 g hvedemel
- 50 g rasp
- salt
- peber
Forvarm airfryeren, og gør klar til at panere. Kom mel og rasp i hver sin tallerken, og pisk ægget med lidt salt i en dyb tallerken. Hav en fjerde, tom tallerken klar til de færdigpanerede fiskefileter.
Dup fiskefileterne tørre med køkkenrulle, og krydr dem med salt og peber.
Panér fisken som du plejer: først i mel, så i æg, og til sidst i rasp.
Steg de panerede fiskefileter i 14 minutter ved 180 grader i airfryeren. Vend dem halvvejs under tilberedningen.
Din panerede fiskefilet i airfryer er klar. Server straks – sprød og frisk.
Keyword paneret, saftige, sprød