Go Back
+ servings
Paneret kyllingebryst i airfryer

Paneret kyllingebryst i airfryer

Sprødt og saftigt – lavet i varmluftsfriture
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Frokost
Køkken International, Klassisk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 600 g kyllingebrystfilet
  • 50 g hvedemel
  • 150 g rasp
  • 2-3 æg
  • 30 g fedtstof
  • salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Forbered en klassisk panering: Kom mel, piskede æg og rasp i hver sin skål. Krydr æggene med salt og peber.
    Kyllingebryst panering til airfryer 1
  • Skær kyllingebrysterne i ca. 1,5 cm tykke skiver og bank dem forsigtigt flade mellem to lag plastfilm. Pensl kødet med lidt olie eller fedtstof og krydr med salt og peber.
    Kyllingebryst panering til airfryer 2
  • Panér kyllingestykkerne: Vend dem først i mel, så i æg og til sidst i rasp. Ryst eller dryp overskydende panering af efter hvert trin – det er bedst, hvis paneringen ikke er for tyk.
  • Forvarm airfryeren. Steg de panerede kyllingestykker ved 180 grader i 15 minutter. Vend dem én gang efter 6–7 minutter og igen efter yderligere 6–7 minutter.
Tried this recipe?Let us know how it was!