Go Back
+ servings
Blødkogt æg i airfryer

Perfekt blødkogt æg i airfryer

Denne opskrift giver dig et perfekt æg med flydende blomme. Du behøver ikke vente på, at vandet koger – læg bare æggene i airfryeren, og vupti: resultatet er et cremet, lækkert og blødt æg.
Forb. tid 1 minut
Tilb. tid 7 minutter
Samlet tid 8 minutter
Ret Aftensmad, Morgenmad
Køkken Klassisk, Sund, Vegetarisk
Antal 1 personer

Ingredienser
  

  • 2 æg
  • 1 liter koldt vand

Sådan gør du
 

  • Start med at gøre en skål med koldt vand klar. Når æggene er færdige, skal de straks ned i det kolde vand – så bliver de nemme at pille.
    Blødkogt æg i airfryer
  • Tag æggene direkte fra køleskabet, og læg dem i den forvarmede airfryer. Det er vigtigt, at æggene er kolde. Indstil airfryeren på 170 grader i 7 minutter.
    Blødkogt æg i airfryer
  • Når de 7 minutter er gået, tag forsigtigt æggene ud med en ske eller tang – de er varme. Læg dem direkte i det kolde vand, du har forberedt. Lad dem ligge i 2–3 minutter.
    Blødkogt æg i airfryer
  • Pil æggene – skallen slipper nemt. Du kan allerede mærke, at æggene er blødere, så du ved, de er perfekt blødkogte.
    Blødkogt æg i airfryer
  • Skær æggene over, og du vil se en lækker, flydende æggeblomme. Velbekomme!
    Blødkogt æg i airfryer
Keyword blødkogt æg i airfryer
Tried this recipe?Let us know how it was!