Go Back
+ servings
Sprød schnitzel i airfryer

Schnitzel i airfryer

Saftig og sprød schnitzel stegt i airfryer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Hovedret
Køkken international, Østrigsk, Tysk, Ungarsk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 500 g schnitzelkød skiver af svinekam eller andet
  • 50 g mel
  • 125 g rasp
  • 30 g fedtstof se opskriften
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du
 

  • Forbered en klassisk panering. Kom mel, sammenpisket æg og rasp i hver sin tallerken eller skål. Krydr ægget kraftigere end normalt. Dette er det første trick: Vi smager ikke kødet, men paneringen til – nødvendig på grund af trick nummer to.
    Krydret æg til panering
  • Klargør kødet. Bank skiverne let, men undgå at gøre dem tyndere end 5-7 mm. Dup al fugt væk med viskestykke eller køkkenrulle.
  • Pensl hver skive med fedt, og paner derefter på klassisk vis: først i mel, så i æg, til sidst i rasp. Det andet og vigtigste trick: Da schnitzel ikke bliver god uden fedt, pensles kødet med fedt eller olie før varm-luft-stegning.
  • Forvarm airfryeren. Steg skiverne ved 180 °C i 15 minutter, vend efter 6-7 minutter og vend igen efter endnu 6-7 minutter.
    Schnitzel i airfryer – trin 3
Keyword paneret, saftige, schnitzel, sprød
Tried this recipe?Let us know how it was!