Go Back
+ servings
Striploin steak klar til airfryer

Striploin i airfryer

Perfekt tilberedt striploin steak med reverse sear – lavet i airfryer og færdiggjort på panden
Forb. tid 1 minut
Tilb. tid 9 minutter
Bruning 1 minut
Samlet tid 11 minutter
Ret Aftensmad, Frokost, Hovedret
Køkken International, Klassisk
Antal 1 steak

Equipment

  • 1 airfryer
  • 1 pande
  • 1 stegetermometer

Ingredienser
  

  • 1 stk striploin steak
  • salt
  • peber helst friskkværnet

Sådan gør du
 

  • Krydr bøffen godt med salt og friskkværnet peber på begge sider. Rul også kanterne i krydderierne.
  • Læg bøffen i airfryerens kurv og stik stegetermometeret ind i midten. Hæld 1–2 spsk vand i bunden af kurven.
    Striploin i airfryer
  • Tilbered bøffen ved 130 °C, indtil den ønskede kernetemperatur er nået. Afhængigt af tykkelse og ønsket resultat tager det 10–30 minutter. Brug følgende temperaturer som rettesnor:
    Rare: 53 °C
    Medium rare: 57 °C
    Medium: 63 °C
    Medium well: 67 °C
    Well done: 72 °C
    Striploin i airfryer under tilberedning
  • Når bøffen er klar, varm en pande godt op. Tilsæt 1 spsk fedtstof og varm det i 10–30 sekunder. Brun bøffen ca. 30 sekunder på hver side og på kanterne – brug evt. en tang.
    Striploin brunes i rygende varm pande
  • Lad bøffen hvile i 5 minutter. Server hel eller i skiver.
    Striploin steak hviler før servering
Tried this recipe?Let us know how it was!